Hydrafacial in Bergen op Zoom

Droomt u ook van een mooie, gezonde en gladde huid? Hydrafacial in Bergen op Zoom is dan zeker een behandeling die u aanspreekt. Deze behandeling met de multifunctionele Vortex™-technologie is bijzonder gericht op het verbeteren van de huidconditie, anti-aging en en het verhelpen van specifieke huidproblemen. Beaumore is gespecialiseerd in het uitvoeren van de HydraFacial behandeling.

Wat houdt een HydraFacial MD® in Bergen op Zoom in bij Beaumore?

Onze HydraFacial behandeling is geschikt voor alle huidtypen. Jong, stralend en gezond. Zo voelt uw huid na de behandeling met de multifunctionele Vortex™-technologie. Deze all-in-one methode combineert peeling, extracties en dermale insluizing van antioxidanten, vitamines en hyaluronzuur. En dat gecombineerd met lichttherapie en lymfedrainage. Een HydraFacial behandeling geeft onmiddellijk resultaat  zonder ongemak of wachttijd en richt zich op specifieke huidproblemen, zoals  schade door de zon,  fijne lijntjes en rimpels, uitdroging en vette/verstopte huid.

Wilt u een HydraFacial in Bergen op Zoom boeken?

Wenst u een HydraFacial in Bergen op Zoom te boeken bij Beaumore? U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 10 72 41 12 of een e-mail sturen naar info@beaumore.nl. Wilt u aanvankelijk meer informatie over de behandeling voordat u een afspraak maakt? Wij staan voor u klaar!

Copyright © 2015 - 2017 Beaumore