Schoonheidssalon in Bergen op Zoom

Wilt u zichzelf verwennen met een bezoek aan een schoonheidssalon in Bergen op Zoom? Beaumore is een professionele schoonheidspraktijk waar huidverbetering en voetverzorging hoog in het vaandel staan. Wij hebben een passie voor ons vak. Door kennis over een gezonde huid geven we, aan de hand van de juiste producten en behandelingen, de mogelijkheid om te herstellen van opgelopen schade doorheen de jaren. Bij Beaumore besteden wij aandacht aan uw behoeften en wensen. Dit geldt voor onze huid- en gezichtsbehandelingen, maar ook zeker voor pedicurebehandelingen en voetverzorging.

Huidverbetering en voetverzorging bij uw schoonheidssalon in Bergen op Zoom

U kunt bij ons terecht voor de nieuwste medische schoonheidsbehandelingen zoals HydraFacial. Deze effectieve behandelmethode zorgt voor een aanzienlijke verbetering van uw huid. Tevens pakt deze medische hydradermabrasie behandeling diverse huidproblemen aan. Huidproblemen zoals couperose, rosacea en acne kunnen dankzij onze jarenlange ervaring deskundig worden behandeld. Naast dat wij ons gespecialiseerd hebben in huidverbetering kunt u bij ons terecht voor een vakkundige pedicurebehandeling. Heeft u diabetische voeten of andere voetproblemen waarbij een medische oplossing zoals een beugel of orthese u verlichting biedt? Hiervoor bent u bij Beaumore aan het juiste adres.

Wilt u een afspraak maken bij uw schoonheidssalon in Bergen op Zoom?

Wenst u een afspraak te maken bij onze schoonheidssalon in Bergen op Zoom? U kunt ons telefonisch bereiken op 06 – 10 72 41 12. Tevens kunt u een e-mail sturen naar info@beaumore.nl. Om de oase van rust in de praktijk te bewaken kan de telefoon op behandelmomenten niet altijd worden beantwoord. Spreekt u dan gerust onze voicemail in, waarna wij u zo spoedig mogelijk terugbellen om een afspraak te maken. Heeft u vragen over één van onze behandelingen, dan staan wij natuurlijk graag te woord.

Copyright © 2015 - 2017 Beaumore